Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Raioanele Drochia şi Sângerei au semnat acorduri de cooperare cu CCI

Abonare
Camera de Comerţ şi Industrie şi-a propus să încheie astfel de acorduri cu toate raioanele ţării.

CHIŞINĂU, 25 sept – Sputnik. Consiliile raioanelor Drochia şi Sângerei au semnat acorduri de cooperare cu Camera de Comerţ şi Industrie (CCI). Entităţile semnatare şi-au exprimat voinţa de a-şi conjuga eforturile în vederea dezvoltării mediului de afaceri.

Базар - Sputnik Moldova
CCI va coopera cu consiliile raionale pentru dezvoltarea mediului de afaceri

Consultanţii de business din filialele CCI vor efectua paşaportizarea potenţialului economic al raioanelor, inclusiv platformele industriale existente, a necesităţilor de personal a întreprinderilor și promova extinderea numărului meseriilor studiate în școlile profesionale din raion.  În context, la solicitarea agenților economici, CCI va organiza în viitorul apropiat seminare pentru profesioniștii din domeniul vânzărilor din companiile locale, dar și activități de atragere a investițiilor și internaționalizare a întreprinderilor locale, se spune într-un comunicat difuzat de CCI.

Instituţia aminteşte că acorduri similare au fost semnate până acum cu raioanele Cahul, Cantemir, Taraclia, Glodeni, Fălești, Râșcani, Ștefan Vodă și Căușeni.

CCI şi-a propus să încheie astfel de acorduri cu toate raioanele ţării.

Fluxul de știri
0