Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Speculanții care vând bilete la meciul Moldova-Rusia vor fi amendați

© Sputnik / Miroslav RotariБилеты на отборочный матч чемпионата Европы между Молдовой и Россией
Билеты на отборочный матч чемпионата Европы между Молдовой и Россией - Sputnik Moldova
Abonare
În prezent, speculanții le propun doritorilor bilete la prețul de 400 de lei, în timp ce valoarea lor nominală este de 100 de lei.

 

 CHIȘINĂU, 24 sept – Sputnik. Speculanții vând bilete la meciul Moldova-Rusia la un preț care îl depășește de patru ori pe cel nominal. După ce oficial toate biletele au fost vândute, în doar două zile de la punerea lor în vânzare, pe internet au apărut propuneri de ale procura la prețul de 400 de lei.

Biletele la meciul pentru preliminariile la Campionatul Europei 2016 dintre Moldova și Rusia au fost puse în vânzare la 21 septembrie. Fanii au format cozi deja cu câteva ore înainte de deschiderea caselor. Potrivit regulilor stabilite de Federația Moldovenească de Fotbal, fiecare doritor a putut cumpăra doar patru bilete. A fost obligatorie prezentarea actelor de identitate, a unui pașaport sau a unui alt document care confirma identitatea persoanei, eliberat pe teritoriul Republicii Moldova. Oficial, toate biletele au fost cumpărate în două zile. Prețul biletelor, stabilit de Federația Moldovenească de Fotbal, a variat între 50 și 400 de lei. La moment, speculanții le propun doritorilor bilete la un preț nu mai mic de 400 de lei, pe când prețul lor nominal este de 100 de lei.

Очереди у билетной кассы стадиона Зимбру - Sputnik Moldova
Sport
Toate biletele la meciul Moldova - Rusia au fost vândute în doar două zile

”În cazul în care aceste persoane vor fi identificate, ei vor fi trași la răspundere administrativă. Amenda depinde de câte bilete au reuşit să vândă, la ce preț și de alți factori”, a declarat pentru Sputnik Tamara Procopii, secretarul de presă al Inspectoratului General de Poliție al MAI al RM.

Potrivit ei, poliția se ocupă de cercetarea acestor incidente.

Partida din preliminariile Europei-2016 dintre Moldova și Rusia va avea loc la 9 octombrie, pe stadionul ”Zimbru” din capitală.

Luni s-a anunțat că antrenorul principal al selecționatei de fotbal a Moldovei, Alexandru Curteian și-a prezentat demisia. Până la sfârșitul jocurilor din preliminarii, obligațiile acestuia vor fi preluate de Ștefan Stoica, antrenor al ”Zimbrului”.

În prezent, echipa Moldovei ocupă ultimul loc în grupa ”G”, cu doar două puncte acumulate în cele opt meciuri jucate. Selecționata Rusiei se află pe poziția a doua (14 puncte), fiind devansată doar de Austria (22 puncte).

 

 

Fluxul de știri
0