Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Toate biletele la meciul Moldova - Rusia au fost vândute în doar două zile

© Sputnik / Miroslav RotariОчереди у билетной кассы стадиона Зимбру
Очереди у билетной кассы стадиона Зимбру - Sputnik Moldova
Abonare
La meciul de fotbal dintre Moldova și Rusia, care va fi jucat pe data de 9 octombrie, tribunele vor fi pline.

CHIȘINĂU, 23 sept – Sputnik. Toate biletele la meciul de calificare pentru Campionatul Europei 2016 dintre Moldova și Rusia, care va avea loc pe data de 9 octombrie pe stadionul ”Zimbru” din capitală, au fost vândute în doar două zile, a declarat pentru Sputnik atașatul de presă al Federației Moldovenești de Fotbal, Victor Daghi.

”Ieri, toate biletele s-au terminat, de aceea azi casele sunt deja închise”, a concretizat interlocutorul.

Potrivit lui, suporterii din Rusia au cumpărat toate locurile care le revin, 5%, adică 570 de bilete. Fără a lua în considerare locurile pentru presă și misiunile diplomatice, în vânzare liberă au fost 8,5 mii de locuri.

”Noi întotdeauna trimitem invitații și, de regulă, ambasadorii țărilor care joacă vin la meci. Cred că nici acest caz nu va fi o excepție”, a declarat Daghi.

Acesta a mai anunţat că aproximativ 40 de jurnaliști ruși vor veni la Chişinău pentru a reflecta meciul.

”Aceste liste definitive le vom primi pe data de 30 septembrie”, a încheiat Draghi.

Билетная касса столичного стадиона Зимбру - Sputnik Moldova
Sport
Biletele pentru partida Moldova - Rusia vor fi puse în vânzare la 21 septembrie

Vânzarea biletelor pentru partida din preliminariile Campionatul Europei a început luni, 21 septembrie. Fiecare doritor a putut să cumpere doar patru bilete, cu prezentarea obligatoare a actelor de identitate care confirmă că solicitantul este născut în Moldova.

Luni s-a anunțat că antrenorul principal al selecționatei de fotbal a Moldovei, Alexandru Curteian și-a prezentat demisia. Până la sfârșitul jocurilor din preliminarii, obligațiile acestuia vor fi preluate Ștefan Stoica, antrenor al ”Zimbrului”.

În prezent, echipa Moldovei ocupă ultimul loc în grupa ”G”, cu doar două puncte acumulate în cele opt meciuri jucate. Selecționata Rusiei se află pe poziția a doua (14 puncte), fiind devansată doar de Austria (22 puncte).

Fluxul de știri
0