Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Reprezentanţii politici ai Chişinăului şi Tiraspolului se întâlnesc vineri

Abonare
Vineri, la Chişinău, Victor Osipov şi Vitalii Ignatiev vor discuta subiecte de interes major pentru populaţia de pe ambele maluri ale Nistrului.

CHIŞINĂU, 24 sept – Sputnik. Biroul pentru Reintegrare a anunţat că la 25 septembrie 2015, ora 11:00, la Chişinău va avea loc întâlnirea de lucru a reprezentanţilor politici în procesul de reglementare transnistreană, Victor Osipov şi Vitalii Ignatiev.

Victor Osipov - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Victor Osipov se va întâlni cu noul reprezentant politic al Tiraspolului

Întâlnirea urmează să aibă loc la sediul Misiunii OSCE de la Chişinău. La discuţii, potrivit sursei oficiale, au fost invitaţi să asiste şi reprezentanţii mediatorilor şi ai observatorilor din cadrul formatului „5+2”.

„Agenda propusă spre discuţie conţine mai multe subiecte de interes major pentru populaţia de pe ambele maluri ale Nistrului, dar şi pentru procesul de reglementare a problemei transnistrene”, a menţionat Biroul pentru Reintegrare.

Fluxul de știri
0