Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Peste 8 mii de locuri de muncă, pentru şomerii din Moldova

© Sputnik / Руслан Кривобок / Accesați arhiva multimediaЯрмарка вакансий
Ярмарка вакансий - Sputnik Moldova
Abonare
Agenţii economici au prezentat la ANOFM peste 8 mii de locuri de muncă vacante.

CHIŞINĂU, 22 – Sputnik. Peste 8 mii de locuri de muncă vacante au declarat agenţii economici din ţară la Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Cele mai multe oferte sunt prezentate pentru şomeri din municipiile Chişinău şi Bălţi, UTA Găgăuzia, raioanele Orhei, Ialoveni, Călăraşi şi Cahul. 

job - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Cum îţi poţi găsi un loc de muncă în Moldova

Pentru persoanele cu nivel de instruire superior şi mediu de specialitate sunt disponibile 2108 locuri de muncă vacante. Peste 400 dintre acestea sunt pentru specialiştii din sistemul de sănătate, alte 250 de locuri de muncă vacante vizează angajaţii din domeniul educaţii, iar 120 – licenţiaţii în inginerie.

Pentru persoanele cu nivel de instruire secundar profesional, mediu general și pentru muncitorii necalificați, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă oferă 5962 locuri de muncă.

Şomerii din domeniul comerţului vor avea şansa să-şi găsească un loc de muncă în cadrul Târgului on-line al locurilor de muncă care va avea loc în perioada 23-28 septembrie. Târgul le va oferi doritorilor șansa să afle ofertele de muncă din domeniul comerţului. Pagina electronică a târgului va putea fi accesată din orice colţ al lumii, iar persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă vor putea aplica direct CV-ul pentru oferta de muncă dorită.

Fluxul de știri
0