Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Igor Dodon: actuala guvernare va demisiona sub presiunea protestelor

© Sputnik / Сергей Мамонтов / Accesați arhiva multimediaВстреча Д.Рогозина с И.Додоном и З.Гречаный, Igor Dodon
Встреча Д.Рогозина с И.Додоном и З.Гречаный, Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul PSRM este sigur de faptul că protestele non-stop organizate în comun cu "Partidul Nostru" vor duce la demisia actualei guvernări.

CHIŞINĂU, 22 sept – Sputnik. Liderul Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a declarat în exclusivitate pentru Sputnik Moldova că începând cu ziua de Duminică va sta în piaţă alături de oameni la protestul antiguvernamental non-stop, organizat în comun cu „Partidul Nostru”.

Igor Dodon - Sputnik Moldova
Republica Moldova
La 27 septembrie încep noi acţiuni de protest

„Vom sta alături de oameni în piaţă. Altfel nu se poate”, a subliniat Dodon.

Potrivit lui Dodon, este de aşteptat că autorităţile vor încerca să ignore manifestaţiile din preajma clădirii Parlamentului. Totuşi, liderul socialiştilor s-a arătat convins că actuala guvernare va pleca sub presiunea manifestaţiilor de protest.

„Suntem decişi să continuăm manifestaţiile, până când vom determina actuala guvernare să demisioneze. Există mai multe metode paşnice şi legale pentru a forţa guvernarea actuală să Plece. Veţi vedea, o să reuşim”, a declarat Igor Dodon.

Fluxul de știri
0