Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

La 27 septembrie încep noi acţiuni de protest

© Sputnik / Captură privesc.euIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
Igor Dodon: Moldova trebuie să fie eliberată de oligarhi şi unioniştri.

CHIŞINĂU, 21 sept – Sputnik. La 27 septembrie, Partidul Socialiştilor împreună cu Partidul Nostru încep acţiuni de protest paşnice non-stop în faţa clădirii Parlamentului. Anunţul a fost făcut luni de liderul PSRM, Igor Dodon.

„Acţiuni non-stop înseamnă cu instalarea corturilor. Ajunge, răbdarea e la limită. Venim cu un apel către cetăţeni să ieşim masiv la proteste. Pe 27 septembrie, la ora 14.00, organizăm o acţiune de protest împreună cu partidul lui Renato Usatâi şi alte partite. Această acţiune este începutul sfârşitului oligarhilor de la guvernare”,  a declarat Dodon.

Liderul socialiştilor a chemat lumea la proteste fără drapele de partid. „Protestele vor avea loc sub drapelul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt şi a Republicii Moldova”, a precizat Dodon.

„Pe data de 27 septembrie, vor merge în mai multe coloane prin toată capitala care se vor uni în faţa Parlamentului şi vor începe acţiunile de protest non-stop”, a adăugat socialistul.

Solicitările protestatarilor sunt următoarele: preşedintele ţării să fie ales direct de popor, alegeri parlamentare anticipate prin demisia preşedintelui ţării şi demisia conducerii BNM,  PG, CNA, ANRE, CEC. 

Fluxul de știri
0