Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Alte trei raioane din Moldova au decis să coopereze cu CCI

CC0 / Pixabay / geralt / Mediere
Mediere - Sputnik Moldova
Abonare
Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) continuă să semneze acorduri de cooperare cu consiliile raionale.

CHIŞINĂU, 18 sept – Sputnik. CCI a semnat acorduri de cooperare cu alte trei consilii raionale. Este vorba despre consiliile raioanelor Râșcani, Glodeni și Fălești.

Базар - Sputnik Moldova
CCI va coopera cu consiliile raionale pentru dezvoltarea mediului de afaceri

„Printre acțiunile planificate se numără colectarea datelor despre problemele cu care se confruntă întreprinderile la nivel local și sistematizarea acestora, în vederea identificării unor soluții de comun cu administrația publică locală, dar după caz și cu autoritățile la nivel central. Totodată, părțile și-au declarat obiectivul comun de a dezvolta mediul de afaceri din regiune prin activități coordonate de instruire, informare și promovare a operatorilor economici, de atragere a investițiilor, în special în sectoarele agrar și industrial, și identificarea unor mecanisme adecvate de dialog public-privat”, se spune într-un comunicat al CCI.

Anterior, instituţia a semnat acorduri de cooperare cu consiliile raioanelor Ştefan Vodă şi Căuşeni.

Scopul acestor acţiuni, potrivit CCI, este dezvoltarea mediului de afaceri în regiunile ţării şi lărgirea bazei fiscale în raioane.

Fluxul de știri
0