Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Croația a blocat accesul dinspre Serbia, din cauza fluxului de imigranți

© Sputnik / Дмитрий Виноградов / Accesați arhiva multimediaСитуация на венгерско-сербской границе
Ситуация на венгерско-сербской границе - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul afacerilor interne a menționat că țara nu are capacitatea să primească noi imigranți. Circulația va fi blocată până când autoritățile vor emite o altă dispoziție în acest sens.

CHIŞINĂU, 18 sept – Sputnik. Autoritățile croate au blocat circulația pe șapte autostrăzi care traversează punctele de frontieră cu Serbia, informează agenția Reuters, cu referire la poliția locală. Circulația a fost blocată, în special, în regiunea punctului de trecere a frontierei Tovarnik, prin care majoritatea refugiaților au ajuns pe teritoriul Croației din Serbia în decursul ultimelor două zile.

Potrivit poliției, peste 11 mii de imigranți au ajuns în Croația încă de miercuri.

Ministrul afacerilor interne al Croației, Ranko Ostojic, a declarat joi că țara va închide frontiera cu Serbia dacă fluxul imigranților va depăși opt mii de persoane în 24 de ore. El a mai menționat că țara nu mai are capacitatea de a primi noi imigranți.

Fluxul de știri
0