Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Italienii din Crimeea îşi pun mari speranţe în vizita lui Berlusconi

© Sputnik / Алексей Дружинин / Accesați arhiva multimediaРабочая поездка президента РФ В.Путина в Крымский федеральный округ
Рабочая поездка президента РФ В.Путина в Крымский федеральный округ - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul comunității italienilor din Crimeea „Cherkio”, Julia Jaquette-Boyko, este de părere că vizita lui Silvio Berlusconi în Crimeea va urgenta recunoașterea Peninsulei și anularea sancțiunilor.

Chişinău, 14 sept — Sputnik. Vizita fostului prim-ministru al Italiei, Silvio Berlusconi, în Crimeea va contribui la recunoașterea regiunii ca parte a Rusiei și anularea sancțiunilor antirusești, a declarat pentru RIA Novosti liderul comunității italienilor din Crimeea „Cherkio”, Julia Jacquette-Boyko.

Гурзуф на южном берегу Крыма - Sputnik Moldova
Kievul a interzis intrarea în Crimeea prin Ucraina

Fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi, a efectuat o vizită privată în Crimeea, unde s-a întâlnit cu Președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Potrivit Juliei Jacquette-Boyko, oamenii de afaceri italieni sunt interesați de cooperarea cu Crimeea, o regiune cu un puternic potențial de dezvoltare.

Ea a menționat că italienii din Crimeea au salutat cu deosebită bucurie promisiunea Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, de modificare a decretului de reabilitare a popoarelor din Peninsulă, prin extinderea listei acestora, incluzând italienii care au revenit în regiune după deportări.

Fluxul de știri
0