Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

La Moscova a avut loc a 67-a reuniune a Consiliului Economic al CSI

© Photo : CIS Executive CommitteeСНГ
СНГ - Sputnik Moldova
Abonare
La a 67-a reuniune a Consiliului Economic al CSI au fost abordate subiecte ce ţin de cooperarea comercial-economică dintre ţările membre.

CHIŞINĂU, 12 sept – Sputnik. Vineri la Moscova a avut loc a 67-a reuniune a Consiliului Economic al CSI. Delegația ţării noastre la acest for a fost condusă de viceministrul Economiei, Octavian Calmâc.

Работа гипермаркета - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Expert: Piaţa rusească şi în general cea din CSI, importantă pentru RM

Ministerul Economiei informează că participanţii la eveniment au abordat 20 de subiecte privind dezvoltarea relaţiilor de cooperare economică și comercială dintre statele membre. Acestea vizează implementarea pentru perioada anilor 2016-2020 a Strategiei de Dezvoltare Economică a CSI, Convenția privind cooperarea inter-regională a statelor CSI, modificările la Acordul privind regulile de origine a mărfurilor în CSI din 20 noiembrie 2009, precizarea listei proiectelor-pilot inovaționale interstatale, proiectul de buget unificat al Comunității Statelor Independente pentru 2016 şi altele.

 

Fluxul de știri
0