Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Lavrov: Kievul încearcă să denatureze conceptul înțelegerilor de la Minsk

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Kievul încearcă „să întoarcă totul cu susul în jos” și să facă astfel imposibilă îndeplinirea tuturor prevederilor acordurilor de la Minsk, a declarat șeful MAE al Rusiei.

CHIŞINĂU, 11 sept — Sputnik. Autoritățile Ucrainei încearcă să denatureze conceptul înțelegerilor de la Minsk în privința Donbasului, făcând imposibilă îndeplinirea lor, a declarat șeful MAE al FR, Serghei Lavrov.

Лавров и Зариф обозначили позиции России и Ирана по кризису в Сирии - Sputnik Moldova
Lavrov: Pentru reglementarea în Donbass este necesar „Formatul Normand”

„Altfel nu poate fi explicată poziția Kievului de a denatura întregul concept al acordurilor de la Minsk – de a întoarce totul cu susul în jos și a face astfel imposibilă îndeplinirea tuturor prevederilor înțelegerilor”, a spus Lavrov la o conferință de presă la Moscova.

„În acest sens, partenerii noștri europeni: țările europene, SUA încep un joc foarte periculos, declarând că dacă vor avea loc alegeri anticipate în Donbas … aceasta va însemna ruperea acordurilor de la Minsk. Atragem atenția că autoritățile de la Kiev a acționat mereu în contradicție totală cu înțelegerile de la Minsk din momentul intrării lor în vigoare”, a adăugat ministrul rus.

Fluxul de știri
0