Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

La Orhei se deschid magazinele sociale

© Sputnik / Дмитрий Коробейников / Accesați arhiva multimediaПожилая пара, отдыхающая на бульваре
Пожилая пара, отдыхающая на бульваре - Sputnik Moldova
Abonare
Cardurile sociale pentru deservirea categoriilor de cetățeni defavorizați în magazinele sociale au început să fie eliberate la Orhei.

 

CHIȘINĂU, 10 sept – Sputnik. Joi, primăria din Orhei a început eliberarea cardurilor sociale pentru pensionari, invalizii de gradul I, II, și III, veteranii de război și participanții la conflictele armate.

Примэрия города Оргеева - Sputnik Moldova
Republica Moldova
”Pâinea socială” va costa doi lei la Orhei

Cardul va permite acestor categorii de cetățeni să primească mărfuri în magazinul social, care se va deschide în oraș în cel mai apropiat timp.

Cardurile se eliberează gratuit, de la 10 la 17 septembrie, pe adresa str. Vasile Lupu, 48, de la 9.00 până la 17.00. Pentru a intra în posesia acestuia, e nevoie să fie prezentat buletinul sau adeverința de pensionar, un document ce confirmă invaliditatea sau participarea la un conflict militar.

La una din primele ședințe ale primăriei din Orhei de la începutul lui august, administrația locală a anunțat că în cinci sectoare ale orașului în cel mai apropiat timp vor apare magazine sociale, dintre care primul – la începutul toamnei. În aceste puncte de comerț, produsele vor fi vândut la un preț mai mic decât cel comercial. Acolo va apare și ”pâinea socială”, al cărei preț va fi de doi lei.

 

Fluxul de știri
0