Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Streleţ: o eventuală demisie a Guvernului ar putea provoca un colaps

© Sputnik MoldovaValeriu Streleţ, Prim-ministrul RM
Valeriu Streleţ, Prim-ministrul RM - Sputnik Moldova
Abonare
O eventuală demisie a Guvernului ar putea conduce la apariţia unor noi probleme în ţară, care ar putea să provoace un colaps, consideră premierul Valeriu Streleţ.

CHIŞINĂU, 9 sept – Sputnik. Guvernul Republicii Moldova nu va demisiona, chiar dacă asta cer protestatarii, a declarat premierul Valeriu Streleţ în cadrul unei emisiuni de la un post moldovenesc de televiziune.

Выборы президента Молдавии - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Timofti nu va demisiona, de frica unei instabilităţi în ţară

„Guvernul nu va demisiona din proprie iniţiativă. Pentru aşa cava poate să voteze doar Parlamentul. Noi nu vom demisiona, deoarece în ţară există probleme prea complicate şi complexe. Demisia ar constitui un act de laşitate şi iresponsabilitate faţă de oamenii care au votat pentru noi în noiembrie şi iunie. Demisia ce ni se cere ar putea să conducă la apariţia unor probleme noi, ce vor provoca un colaps”, a subliniat Streleţ.

Şeful Cabinetului de Miniştri a adăugat că este dispus să prezinte un raport pentru fiecare zi de când se află în funcţia de premier.

„Abia am primit lista de cerinţe. Suntem gata să ne întâlnim cu protestatarii în următoarele zile, a spus Streleţ, care a subliniat că nu vede la liderii protestatarilor dorinţa de a se ajunge la un compromis.

Fluxul de știri
0