Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un tânăr a venit cu droguri în PMAN

© Sputnik / Виталий Аньков / Trecere la banca de fotografiiРабота экспертно-криминалистического центра
Работа экспертно-криминалистического центра - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Un protestatar din PMAN avea asupra sa droguri.

CHIȘINĂU, 7 sept – Sputnik. Un locuitor al capitalei de 25 ani a fost reţinut, luni, de oamenii legii  pentru faptul păstrării şi consumului de substanţe narcotice în Piaţa Marii Adunări Naţionale (PMAN).

Poliţia a fost solicitată în PMAN  de către o domnişoară care a declarat că i-ar fi fost sustras telefonul mobil în timpul protestului. Veniţi la faţa locului, poliţiştii au iniţiat investigaţii în vederea stabilirii circumstanţelor dispariţiei telefonului mobil.

палаточный городок corturi protest - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Peste 200 de persoane au înnoptat în PMAN din Chișinău

În geanta tânărului care s-a dovedit a fi prietenul ei, poliţiştii au depistat o sacoşă cu o masă vegetală marunţită, asemănătoare cu cânepa, precum şi o sticlă confecţionată artizanal pentru consumul de droguri.

Tânărul a început să se comporte neadecvat faţă de poliţişti. El a fost reţinut şi condus la sectorul de poliţie pentru audieri, unde a recunoscut că este consumator activ de droguri şi se află la evidenţa medicului narcolog.

Tânărul a fost condus la Dispensarul Republican de Narcologie pentru preluarea probelor de sânge.

Poliţiştii au iniţiat un proces penal pentru păstrarea şi consumul de substanţe narcotice. Bărbatul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 8 000 lei la 14 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 150 de ore sau închisoare de până la 1 an.


Fluxul de știri
0