Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Alianţa din cadrul CMC a fost creată pentru „confortul chişinăuienilor”

© Sputnik / Miroslav Rotariprimaria chisinau cmc consiliul municipal
primaria chisinau cmc consiliul municipal - Sputnik Moldova
Abonare
A fost semnat acordul de constituire a Alianţei pro-europene în municipiul Chişinău.

CHIŞINĂU, 4 sept – Sputnik. Consilierii municipali din partea Partidului Liberal, Partidului Popular European, Partidului Liberal Democrat şi Partidului Democrat au semnat Acordul pentru constituirea şi funcţionarea Alianţei pro-europene în Consiliul Municipal Chişinău (CMC).

Acordul de constituire a alianţei majoritate în CMC a fost semnat de fiecare dintre cei 26 de aleşi din partea acestor formaţiuni.

Primăria Municipiului Chişinău - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Forţele de stânga din CMC acuză pro-europenii de împărţirea puterii în Chişinău

Potrivit liderilor fracţiunilor partidelor care au constituit Alianţa pro-europeană la nivelul municipiului Chişinău, semnarea Acordului reprezintă o manifestare de susţinere a tuturor iniţiativelor de dezvoltare a oraşului, implementarea reformelor pentru creşterea nivelului de trai şi confortului locuitorilor.

Acordul pentru constituirea şi funcţionarea Alianţei pro-europene în Consiliul Municipal Chişinău conţine principiile speciale de funcţionare, proiectele ce urmează a fi realizate la nivelul municipiului Chişinău, inclusiv pentru oraşele, comunele şi satele din municipiu, dar şi modul de activitate a primăriei Chişinău.

Fluxul de știri
0