Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Patru curse din Chişinău, reţinute din cauza incendiului de la „Domodedovo”

© Sputnik / Евгений ПанасенкоАэропорт
Аэропорт - Sputnik Moldova
Abonare
Trei curse din Moscova spre Chişinău şi una în direcţie opusă au fost reţinute din cauza incendiului care a avut loc pe aeroportul „Domodedovo”.

CHIŞINĂU, 3 sept – Sputnik. Patru curse aeriene au fost reţinute din cauza incendiului care a s-a produs joi dimineaţă în secţia de bagaje al aeroportului „Domodedovo”.

домодедово - Sputnik Moldova
Rusia
Aeroportul „Domodedovo” şi-a reluat activitatea după lichidarea incendiului

Astfel, sosirea cursei U6 2767 de la Moscova la Chişinău a fost amânată de la ora 9.30 pentru 11.40, cursa S7 157 va ajunge în capitala Moldovei la 13.40 şi nu la 13.00 după cum prevede orarul, iar cursa 9U 174 va ateriza cu o întârziere de o oră – la 12.40. Totodată, a fost reprogramată de la ora 13.50 la 14.55 decolarea cursei S7 158 de pe aeroportul Chişinău.

În jur de trei mii de persoane au fost evacuate din incinta aeroportului „Domodedovo”, după ce terminalul s-a umplut de fum. La 09.20, după înlăturarea urmărilor incendiului, aeroportul şi-a reluat activitatea în regim normal. Incendiul s-a produs într-o încăpere de depozitare a firmei Strabag care contractează lucrări de construcţie. Suprafaţa de răspândire a focului a fost de doar 15 metri pătraţi, terminalul s-a umplut însă de fum din cauza că acesta s-a propagat prin sistemul de ventilare.

Fluxul de știri
0