Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Aeroportul „Domodedovo” şi-a reluat activitatea după lichidarea incendiului

© RIA Novosti / Михаил Корытовдомодедово
домодедово - Sputnik Moldova
Abonare
Incendiul de la aeroportul „Domodedovo” din Moscova a fost provocat de nereguli la echipamentele electrice

CHIŞINĂU, 3 sept – Sputnik. Aeroportul şi-a reluat activitatea în regim normal după stingerea incendiului. Surse din cadrul serviciilor de intervenţie excepţională au comunicat că, potrivit datelor preliminare, cauza incendiului a fost un scurt circuit la cablul electric, care a provocat aprinderea echipamentelor. Focarul incendiului care s-a extins pe o suprafaţă de 15 metri pătraţi s-a aflat la parter, la compartimentul pentru bagaje.

Incendiul de la „Domodedovo” s-a produs joi dimineaţa. În urma acestuia, au fost evacuate în jur de trei mii de persoane.

La moment, focul a fost stins, iar personalul şi pasagerii au revenit în clădire.

„Domodedovo” este unul dintre cele trei aeroporturi principale din regiunea Moscovei. Potrivit datelor structurilor de resort, în lunile ianuarie-iulie fluxul de pasageri deserviţi de acest aeroport a fost de 17,41 de milioane de persoane (cu 6,9% mai puţin decât în perioada respectivă a anului trecut)

Fluxul de știri
0