Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

La Orhei vor fi construite terenuri pentru un sport ce devine tot mai popular

© Sputnik / Алексей Куденко / Accesați arhiva multimediaРакетка
Ракетка - Sputnik Moldova
Abonare
Federaţia de Tenis din Moldova va sprijini construcţia terenurilor de tenis de câmp la Orhei.

CHIŞINĂU, 2 sep – Sputnik. Serviciul de presă al Federaţiei de Tenis din Moldova (FTM) a anunţat că în curând la Orhei vor fi vor fi construite terenuri de tenis.

Decizia a fost luata la iniţiativa primarului oraşului Orhei, Ilan Şor, a menţionat sursa, precizând că dânsul este cunoscut pentru acţiunile sale de caritate, dar şi pentru susţinerea permanentă a tenisului în ţara noastră şi în particular a FTM.

Футбольный мяч - Sputnik Moldova
Societate
Orhei: teren nou de fotbal şi un amical între locuitori şi consilieri

„Unul din motivele de baza este interesul mereu în creştere al cetăţenilor faţă de acest gen de sport”, a mai subliniat sursa.

FTM a menţionat şi faptul că principalul obiectiv al iniţiativei este „inaugurarea unei secţii gratuite pentru copii, pentru ca sportul, şi în special tenisul, să fie accesibil generaţiilor în creştere”.

Deşi tenisul de câmp a devenit un sport destul de popular la Orhei, în localitate există numai un teren, şi acela improvizat. Întreţinerea terenului respectiv se datorează exclusiv entuziasmului tânărului specialist, Igor Teterea.

Ilan Şor - Sputnik Moldova
Politică
Şor: Orheiul va fi oraşul model al Republicii Moldova

„La sfârşitul lui august, preşedintele FTM, Marina Tauber, a efectuat o vizită de lucru la Orhei, pentru a se convinge personal de succesele dezvoltării tenisului în regiune si pentru a participa la alegerea locului destinat viitoarelor terenuri de tenis”, a mai notat sursa.

„Sunt foarte bucuroasă şi uimită de tot ce am găsit aici. Nu aveţi condiţiile necesare, însă sunteţi plini de dorinţa şi entuziasm. Obiectivul nostru este să încurajăm prin orice metoda posibilă dezvoltarea tenisului de câmp în regiunile ţării”, a spus Marina Tauber, care a promis că FTM va face tot posibilul pentru ca terenurile de tenis să fie construite cât mai curând posibil în această localitate.

 

Fluxul de știri
0