Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Şor: Orheiul va fi oraşul model al Republicii Moldova

© Sputnik / Captură privesc.euIlan Şor
Ilan Şor - Sputnik Moldova
Abonare
Candidatul la funcţia de primar al oraşului Orhei, Ilan Şor, a lăsat să se înţeleagă că după victoria sa la alegerile locale din 14 iunie curent, va începe un adevărat proces de transformare a Orheiului în cel mai dezvoltat oraş din Moldova.

CHIŞINĂU, 10 iun – Sputnik. Candidatul la funcţia de primar al oraşului Orhei, omul de afaceri Ilan Şor, a declarat miercuri că are o strategie de dezvoltare pentru acest oraş, implementarea căreia va transforma localitatea în cel mai dezvoltat oraş din Republica Moldova.

„Au rămas zile numărate până când vom începe să realizăm programul nostru de transformare a Orheiului în cel mai dezvoltat oraş din Moldova”, a spus Şor, subliniind şi faptul că are în spate o echipă de profesionişti din diferite domenii, care aspiră la funcţiile de consilieri locali.

Şor a mai menţionat că poartă discuţii active cu mai mulţi investitori, pe care intenţionează să-i atragă în localitatea respectivă, dar „avem nevoie de pârghii administrative pentru a pune în practică strategia noastră pentru Orhei”, a punctat Ilan Şor.

Fluxul de știri
0