Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

De Ziua Independenței, peste 3 mii de polițiști asigură ordinea publică

Abonare
Mai multe echipaje ale poliției vor asigura în zilele de sărbătoare ordinea publică în toată țara.

CHIȘINĂU, 27 aug – Sputnik. În jur de 3000 de polițiști sunt dislocați pe teritoriul întregii țări, pentru asigurarea ordinii publice și a securității circulației rutiere, în contextul sărbătorilor naționale marcate în Republica Moldova și a minivacanței de 5 zile pe care o vor avea bugetarii. 

Moldova - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Moldova marchează 24 de ani de independenţă

La 27 august, țara noastră este vizitată de premierul român Victor Ponta. Astfel, între orele 08:00 — 17:00, pe traseul pe care se va deplasa oficialul roman traficul va fi restricționat parțial, doar în momentul trecerii coloanei.

Moldova - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Ziua independenţei este sărbătorită în mai multe localităţi ale ţării

Ținând cont de faptul că vineri, 28 august, mai multe localități își vor sărbători Hramul, polițiștii vor preveni și contracara eventuale incidente, infracțiuni și alte ilegalități.

În țară, vor fi dislocate mai multe echipaje pedestre și de patrulare mobilă ale INP, care vor dirija fluxul participanţilor la trafic şi vor redirecţiona deplasarea transportului pe parcursul desfăşurării manifestărilor, pentru a nu admite crearea ambuteiajelor şi periclitarea circulaţiei rutiere.

Fluxul de știri
0