Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Un număr record de imigranţi a traversat frontiera Ungariei timp de o zi

© Sputnik / Sergey StroitelevБеженцы из стран Ближнего Востока в Венгрии
Беженцы из стран Ближнего Востока в Венгрии - Sputnik Moldova
Abonare
Numărul imigranţilor ajunşi din Serbia în Ungaria, în cursul zilei de 24 august, este de 2093 de persoane, se arată într-o declaraţie a poliţiei.

CHIŞINĂU, 25 aug — Sputnik. Ungaria a înregistrat un număr record de imigranţi care au ajuns în ţară din Serbia în timp de o zi, a anunţat marţi poliţia ungară. Potrivit Agenţiei France Press, numărul imigranţilor ajunşi din Serbia în Ungaria pe parcursul zilei de luni a constituit 2093 de persoane.

La începutul lunii august, Ungaria a reluat construcţia gardului la hotarul cu Serbia, pentru a se proteja de invazia imigranţilor. Primul segment cu lungimea de 150 de metri a fost instalat la sfârşitul lunii iulie, în împrejurimile oraşului Mórahalom din sudul Ungariei. Lucrările urmează a fi încheiate la 31 august, informează agenţia.
În ultimele luni, Serbia înregistrează un flux tot mai mare de imigranţi, în special din Siria şi alte regiuni din Orientul Mijlociu afectate de război, care se îndreaptă spre Europa Occidentală, tranzitând Balcanii.

Fluxul de știri
0