Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Campanie naţională de informare a beneficiarilor de prestaţii sociale

© Sputnik / Евгений ПанасенкоПочта Молдовы
Почта Молдовы - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Muncii, Protecției Sociale şi Familiei a iniţiat o campanie de informare a beneficiarilor de pensii şi prestaţii sociale.

CHIŞINĂU, 24 aug – Sputnik. Ministerul Muncii, Protecției Sociale şi Familiei (MMPSF), în colaborare cu Ministerul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, Casa Naţională de Asigurări Sociale şi ÎS „Poşta Moldovei”, au elaborat un plan de informare a beneficiarilor de prestații sociale referitor la transferul acestor plăți, din 1 septembrie de la Banca de Economii şi Banca Socială la oficiile Poștei Moldovei sau, la dorință, de a selecta personal o instituție bancară pentru a primi prestațiile sociale.

пожилые люди - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Pensiile şi alte alocaţii sociale vor fi achitate la „Poşta Moldovei”

„Scopul activităţilor propuse este de a informa populaţia vizată şi de a elimina anumite mituri în rândul pensionarilor, persoanelor cu dizabilități, șomerilor și a altor categorii de beneficiari de prestații sociale”, informează MMPSF.

Beneficiarii de prestații sociale pot solicita informații suplimentare de la Casa Naţională de Asigurări Sociale la linia fierbinte 022 286115, la Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă la 080001000 și la ÎS ”Poșta Moldovei” la 022 270044.  


Fluxul de știri
0