Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lavrov: Putin planifică să participe la Adunarea Generală ONU

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaВладимир Путин
Владимир Путин - Sputnik Moldova
Abonare
Şeful MAE al Federaţiei Ruse a menţionat că acest an este unul special pentru Adunarea Generală ONU, în contextul aniversării a 70 de ani de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial.

CHIŞINĂU, 20 aug — Sputnik. Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, planifică să participe la Adunarea Generală ONU, a anunţat şeful Ministerului rus de Externe, Serghei Lavrov.

„Preşedintele planifică să participe la sesiunea Adunării Generale ONU. Este un eveniment de anvergură în istoria organizaţiei. În acest an marcăm cea de-a 70-a aniversare a acestui for, creat după Victoria în cel de-al Doilea Război Mondial. Este aşteptată participarea unui număr record de şefi de state şi de guverne. Preşedintele nostru, de asemenea, planifică să participe la acest eveniment”, le-a relatat Lavrov jurnaliştilor.


Fluxul de știri
0