Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

În spitalul din Brăila mai rămân internate 15 persoane

© viata-libera.roАвария автобуса Стамбул-Кишинев возле населенного пункта Балдовинешть уезд Брэила
Авария автобуса Стамбул-Кишинев возле населенного пункта Балдовинешть уезд Брэила - Sputnik Moldova
Abonare
Din cei 27 de răniţi în accidentul din Brăila, 12 au fost externaţi.

CHIŞINĂU, 19 aug- Sputnik. În spitalul din Brăila au mai rămas internate 15 persoane din cele 27 rănite în accidentul din dimineaţa zilei de miercuri de lângă localitatea brăileană Baldovineşti.

Un autocar care venea din Istanbul spre Chişinău s-a răsturnat în această dimineaţă pe teritoriul României. Autobuzul s-a răsturnat într-o curbă. Trei persoane au murit, dintre care doi minori.

Persoanele rămase în spital au vârste de 4, 6, 19, 23, 24, 25, 29, 31, 32, 34, 37 şi 65 ani. Victimele sunt internate cu diferite traumatisme.

Полиция - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Poliţia rutieră din Brăila oferă detalii despre accident pentru Sputnik

Altele 8 persoane care se aflau în autocar sunt cazate într-o instituție școlară din Brăila, unde li se este acordată asistență psihologică.

Comisarul şef al Poliţiei rutiere Brăila, Bogdan Zotoi, a declarat în exclusivitate pentru Sputnik, că în accident au murit nu patru, ci trei persoane. „Noi am văzut doar trei cadavre. Procedura de identificare a acestora va dura, pentru că victimele sunt desfigurate”, a declarat Zotoi. 

Aceiaşi informaţie este dată şi de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brăila, și Spitalul județean Brăila.

Identitatea persoanelor decedate se stabileşte.

Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al Ministerului Afacerilor Interne din Modova a deschis o linie fierbinte unde persoanele a căror rude, prieteni, cunoștințe au fost implicate în accidentul rutier din județul Brăila se pot adresa pentru informaţii.  Cei vizați sunt rugați să sune la numerele de telefon 022 78 50 32, 901 și 902.


Fluxul de știri
0