Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Poliţia rutieră din Brăila oferă detalii despre accident pentru Sputnik

© Sputnik / Evgheni PanasencoПолиция
Полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Poliţia din Brăila se află în proces de identificare a victimelor accidentului din această dimineaţă.

CHIŞINĂU, 19 aug — Sputnik. Poliţia rutieră din Brăila se află în proces de identificare şi legitimare a victimelor accidentului rutier de lângă localitatea brăileană Baldovineşti, a declarat în exclusivitate pentru Sputnik, comisarul şef al Poliţiei rutiere Brăila, Bogdan Zotoi. 

Accident autocar Brăila - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Trei persoane din autocarul Istanbul-Chişinău nu pot fi găsite

„Nu avem încă informaţii despre identitatea celor decedaţi şi răniţi în accidentul din această dimineaţă. Acum încheiem procedura de legitimare a persoanelor internate în spital”, a declarat pentru Sputnik, Zotoi.

Accident - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Numărul victimelor accidentului din România s-a ridicat la patru

Comisarul şef al Poliţiei rutiere Brăila a mai declarat pentru Sputnik că în accident au murit nu patru, ci trei persoane. „Noi am văzut doar trei cadavre. Procedura de identificare a acestora va dura, pentru că victimele sunt desfigurate”, a declarat Zotoi.

Totodată, potrivit informaţiilor oferite de Ambasada Republicii Moldova în România, numărul total al persoanelor decedate este de patru, dintre care trei minori şi o femeie.

Un autocar care venea din Istanbul spre Chişinău s-a răsturnat în această dimineaţă pe teritoriul României. Autocarul s-a răsturnat într-o curbă. Alte 20 de persoane au fost rănite, dintre care 3 se află în stare foarte gravă.

Fluxul de știri
0