Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Trei persoane din autocarul Istanbul-Chişinău nu pot fi găsite

© gandul.infoAccident autocar Brăila
Accident autocar Brăila - Sputnik Moldova
Abonare
La morga din Brăila au fost aduse trei decedaţi în accidentul din România.

CHIŞINĂU, 19 aug- Sputnik. Trei persoane care se aflau în autocarul de pe cursa Istanbul – Chişinău nu pot fi găsite. Medicul primar legist de la Serviciul Judeţean de Medicină Legală din Brăila, Rodica Crassas, a declarat prin telefon pentru Sputnik că trei din cele patru persoane decedate în accidentul din această dimineaţă de lângă localitatea brăileană Baldovinești au fost aduse la morga din oraş.

Accident - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Numărul victimelor accidentului din România s-a ridicat la patru

„Cadavrele celor decedaţi aparţin unor copii. Identitatea acestor persoane, deocamdată, nu este stabilită. Actele celor decedaţi sunt la Poliţia Rutieră”, a declarat doctorul.  

Crassas a precizat pentru Sputnik că, joi medicii legişti din Brăila vor efectua autopsia cadavrelor. 

„E un accident colectiv. Din informaţiile de care dispunem trei persoane încă nu sunt găsite. Numărul celor răniţi şi decedaţi nu corespunde cu numărul persoanelor care se aflau în autocar”, a declarat medicul legist. 

Patru persoane, trei copii şi o femeie, au decedat în accidentul rutier din România. Un autocar care venea din Istanbul spre Chişinău s-a răsturnat în această dimineaţă pe teritoriul României. Autocarul s-a răsturnat într-o curbă. Alte 20 de persoane au fost rănite, dintre care 5 se află în stare foarte gravă. 

 

Fluxul de știri
0