Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ambasada FR nu a primit nota Ucrainei privind deplasarea lui Putin în Crimeea

© Sputnik / Konstantin ChalabovSwallow's Nest is a monument of architecture on top of the Aurora Cliff overlooking the Cape of Ai-Todor in Yalta, the Crimea.
Swallow's Nest is a monument of architecture on top of the Aurora Cliff overlooking the Cape of Ai-Todor in Yalta, the Crimea. - Sputnik Moldova
Abonare
Luni, în Crimeea a avut loc şedinţa Prezidiului Consiliului de Stat al FR dedicată turismului, prezidată de preşedintele Putin. MAE al Ucrainei a declarat că a expediat o notă Rusiei prin care cere explicaţii privind deplasarea lui Vladimir Putin şi Dmitri Medvedev în Crimeea.

CHIŞINĂU, 18 aug – Sputnik. Ambasada FR în Ucraina nu a primit nicio notă de protest din partea MAE al Ucrainei cu privire la deplasarea preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, în Crimeea, a declarat luni pentru RIA Novosti consilierul, trimisul Ambasadei ruse la Kiev, Andrei Vorobiev.

Ukraine-Crimea border - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Noi reguli de intrare/ieşire de pe teritoriul peninsulei Crimeea

În Crimeea s-a desfăşurat luni şedinţa Prezidiului Consiliului de Stat al FR dedicată problemelor turismului, care a fost condusă de Vladimir Putin. MAE al Ucrainei a declarat că a expediat o notă Rusiei în care cere explicaţii privind deplasarea preşedintelui FR, Vladimir Putin şi a premierului Dmitri Medvedev în Crimeea.

„Ambasada nu a primit până la acest moment nota respectivă”, a transmis diplomatul prin telefon de la Kiev.

Preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko, a declarat anterior că şeful statului rus, Vladimir Putin, trebuia să coordoneze cu Kievul deplasarea sa în Crimeea.

Fluxul de știri
0