Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Noi reguli de intrare/ieşire de pe teritoriul peninsulei Crimeea

© Sputnik / Andrey Stenin / Accesați arhiva multimediaUkraine-Crimea border
Ukraine-Crimea border - Sputnik Moldova
Abonare
Ucraina a introdus noi reguli de intrare-ieşire de pe teritoriul peninsulei Crimeea, Ucraina.

CHIŞINĂU, 11 iunie – Sputnik. Guvernul de la Kiev a votat, la 4 iunie, o nouă procedură pentru intrarea şi ieşirea de pe teritoriul peninsulei Crimeea.

Intrarea și ieșirea de pe teritoriul Crimeei este posibilă doar prin punctele de control destinate traficului rutier – „Kalanciak”, „Ciaplin” şi „Ciongar” şi cele destinate traficului feroviar –„Herson”, „Melitopol”, „Vadim” și „Novoalekseevka”, în baza unor permise speciale eliberate de către subdiviziunile teritoriale ale Serviciului de Stat pentru Migraţie al Ucrainei.

Permisele se eliberează în cazul vizitării unei rude care locuieşte pe teritoriul peninsulei, deţinerea de proprietăţi pe acest teritoriu, decesul rudelor care locuiau în această regiune, întreprinderea curselor permanente de către lucrătorii căilor ferate încadraţi în câmpul muncii sau dacă scopul vizitei este protejarea intereselor naționale ale Ucrainei, precum şi funcţionarilor diplomatici care oferă servicii consulare.

Permisele, care pot fi cu intrări unice sau multiple, urmează a fi eliberate în decurs de 5 zile lucrătoare de la depunerea unui set de documente. Permisele vor fi eliberate  numai adulților, iar datele privind copiii vor fi  introduse în formularul părinților.

 

 

Fluxul de știri
0