Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

O nouă explozie s-a produs la locul avariei din Tianjin

© SputnikПожар в результате взрыва в Тяньцзине
Пожар в результате взрыва в Тяньцзине - Sputnik Moldova
Abonare
Exploziile care au avut loc miercurea trecută în oraşul industrial chinez Tianjin au fost atât de puternice, încât au fost înregistrate de serviciul seismologic local. Potrivit ultimelor date, au murit 112 persoane.

Chişinău, 17 aug — Sputnik. Luni dimineaţa s-a produs o nouă explozie la depozitul de substanţe periculoase din oraşul industrial portuar Tianjin din China, unde săptămâna trecută au mai avut loc alte două explozii, informează postul TV CCTV, potrivit RIA Novosti.

Мощные взрывы на складе опасных веществ в Тяньцзине. Съемки очевидцев - Sputnik Moldova
Explozie puternică în Tianjin: zeci de morţi şi sute de răniţi

“O explozie de proporţii nu prea mari a fost fixată luni dimineaţa la locul avariei din Tianjin”, a anunţat postul TV. Potrivit informaţiei, explozia s-a produs în jurul orei 7.00 dimineaţa, după care au izbucnit flăcări şi fum alb.

Miercurea trecută s-a produs un accident de proporţii în oraşul industrial Tianjin din China. Exploziile au fost atât de puternice, încât au fost înregistrate de serviciul seismologic local. Puterea în echivalent de trotilul a constituit 3, respectiv 21 de tone. Conform ultimelor date care au fost făcute publice duminică, în rezultatul exploziilor au murit 112 persoane, 95 de persoane sunt date dispărute, 85 dintre acestea fiind pompieri. În instituţiile medicale din oraş sunt spitalizate 722 de persoane, 58 dintre care se află în stare critică.

Fluxul de știri
0