Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

S-a ţinut de cuvânt: Streleţ l-a sunat vineri pe Medvedev

© gov.mdValeriu Streleţ discută la telefon cu Dmitri Medvedev
Valeriu Streleţ discută la telefon cu Dmitri Medvedev - Sputnik Moldova
Abonare
Valeriu Streleţ şi-a îndeplinit una dintre promisiunile făcute producătorilor de conserve: i-a telefonat lui Dmitrii Medvedev.

CHIŞINĂU, 14 aug – Sputnik. Serviciul de presă al Guvernului Rusiei a anunţat vineri seara că premierii Dmitrii Medvedev şi Valeriu Streleţ au discutat la telefon chestiuni privind cooperarea bilaterală în domeniul comercial-economic.

Sursa a specificat faptul că dialogul a avut loc la iniţiativa părţii moldoveneşti.

Strelet discuta cu producatorii de conserve in foto Inav Sandi - Sputnik Moldova
Streleţ a promis să-i sune pe Medvedev şi Iaţeniuk

„Au fost discutate chestiuni actuale privind relaţiile bilaterale în domeniile comercial-economic, energetic, şi agroalimentar. Dmitrii Medvedev a remarcat importanţa activităţii eficiente a comisiei interguvernamentale moldo-ruse pentru cooperare comercial-economică”, se spune în comunicatul Guvernului de la Moscova.

Instituţia a menţionat că în cadrul discuţiei au fost atinse şi alte subiecte ce prezintă interes pentru ambele părţi.

Marţi, după discuţia cu producătorii de conserve, care au subliniat importanţa pieţei ruse pentru desfacerea acestor produse moldoveneşti, Valeriu Streleţ a promis că va discuta la telefon cu omologul său de la Moscova.

 

Fluxul de știri
0