Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Fracţiunea liberală va fi completată cu modelul Alina Zotea

© Sputnik / facebook.com Alina Zotea
Alina Zotea - Sputnik Moldova
Abonare
Liberalii vor avea patru deputaţi noi.

CHIŞINĂU, 30 iul – Sputnik. Modelul Alina Zotea, care a pozat în bikini pentru mai multe reviste de la Chişinău, vine în Parlament pe listele Partidului Liberal. Asistenta liberalului Mihai Ghimpu va ocupa unul din locurile eliberate de deputaţilor PL care vor fi numiţi joi în funcţii de miniştri în noul Guvern AIE-3. 

AIE3 - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Liderii AIE-3 refuză să facă publică întreaga echipă guvernamentală

Din fracţiunea liberală în Parlament vor pleca la Guvernul Streleţ deputaţii Corina Fusu, Anatol Şalaru, Valeriu Munteanu şi Iurie Chirinciuc.

Potrivit listei electorale a PL de la ultimele alegeri parlamentare din 30 noiembrie 2014, cei care vor veni în Parlament în locul liberalilor care pleacă în Guvern sunt Roman Boţan, Ştefan Vlas, Petru Cosoi şi Alina Zotea.

Mihai Ghimpu spunea în campania electorală din 2014 că nu-l interesează faptul că Zotea a pozat îmbrăcată sumar pentru reviste, ci faptul că tânăra a absolvit cu note bune facultatea de Economie. Tot atunci, Ghimpu declara că Zotea ar fi interesată mai mult de o funcţie în Guvern, decât în Parlament.

Fluxul de știri
0