Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Împușcături în plină stradă la Chișinău: istorie învăluită în mister

© Sputnik / Evgheni PanasencoПолиция
Полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția afirmă că, oficial, nu a fost confirmat faptul că s-au tras focuri de armă.

 

CHIȘINĂU, 29 iul – Sputnik. Incidentul care s-a produs pe strada Maiakovski, 18 din sectorul Ciocana al capitalei devine tot mai învăluit în mister. La început, mass-media au transmis că un chișinăuian a fost rănit în urma unei împușcături care a fost trasă dintr-un automobil ce trecea pe alături.

Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova МВД Молдовы - Sputnik Moldova
Societate
Situaţia infracţională: peste o mie de sesizări timp de şapte zile

„Oficial, nu s-a confirmat faptul că cineva ar fi tras în bărbat. Urmează să clarificăm circumstanțele acestui caz. Se știe că victima muncește la construcții și că se întorcea acasă împreună cu doi cunoscuți de-ai săi. Deocamdată, nu putem lua mărturii de la ei, fiindcă victima nu vrea să spună cine sunt aceste persoane”, a declarat pentru Sputnik-Moldova Adrian Jovmir, secretar de presă la Inspectoratul de Poliție Chișinău.

Potrivit acestuia, când cei trei traversau strada, pe lângă ei a trecut un automobil. „În acest moment, bărbatul a simțit o durere, dar nici măcar nu a căzut. Mai mult decât atât, abia când a ajuns acasă și-a dat seama că sângerează. Atunci a chemat ambulanța. Medicii au sosit acasă la victimă, ei nu i-au acordat ajutor în stradă. Care împușcături?”, a punctat Jovmir.

Romeo Șcerbina, secretarul de presă al Centrului Naţional Ştiinţifico-Practic de Medicină Urgentă, a menționat că pacientul a fost transportat la spital având o rană la picior, provocată de împușcătură. Bărbatul a fost operat și acum se află sub supravegherea medicilor în secția chirurgie.

 

 

Fluxul de știri
0