Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Miercuri, și-a început activitatea Centrul de Presă Sputnik Moldova

© SputnikПресс-центр Sputnik Молдова
Пресс-центр Sputnik Молдова - Sputnik Moldova
Abonare
Noul centru de presă este dotat cu utilaj modern pentru organizarea conferințelor de presă și a conferințelor video cu zeci de țări ale lumii.

CHIȘINĂU, 29 iul – Sputnik. Centrul de presă al Agenției Internaționale de Știri și radio Sputnik Moldova își începe activitatea miercuri, 29 iulie.

Presentation of the major international news brand, Sputnik - Sputnik Moldova
Sputnik a fost lansat în Moldova

În această zi, la Centrul de Presă, situat în clădirea centrului de business Kentford din Chişinău, strada Ștefan cel Mare 202, etajul 4, vor avea loc două conferințe de presă.

Una dintre ele a avut loc la ora 10.30 și a fost dedicată sportivilor de la federația ”Voievod”, care au participat la campionatul de kickboxing din România.

Cea de a doua conferință a fost planificată pentru ora 12.00 La ea va participa câștigătoarea concursului internațional de muzică uşoară din Kârgâzstan ”Meikin Asia”, interpreta din Moldova Lidia Isac.

Centrul de presă Sputnik Moldova este utilat, fără a exagera, cu cea mai modernă tehnică. El dispune de monitoare mari pentru organizarea videoconferințelor și proiectarea materialelor demonstrative, camere video, care oferă un tablou amplu a ceea ce se întâmplă în sală, dar și cu un sistem acustic performant.

Sputnik (sputniknews.com) este o agenție de știri și radio cu aplicații informaționale multimedia în zeci de țări. El conține site-uri, transmisiuni radio analogice și digitale, aplicații mobile și pagini pe rețelele de socializare. Pentru abonați știrile apar pe Sputnik 24 de ore în limbile engleză, arabă, moldovenească, spaniolă și chineză.

 

Fluxul de știri
0