Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Reprezentant al patronatelor către guvern: să nu ne aveţi de idioţi

© Sputnik MoldovaReprezentanţii patronatelor
Reprezentanţii patronatelor - Sputnik Moldova
Abonare
Unul dintre reprezentanţii patronatelor susţine că nu are aşteptări prea mari de la guvernul lui Valeriu Streleţ.

CHIŞINĂU, 28 iul – Sputnik. Deocamdată, nu avem nicio aşteptare de la acest guvern, a declarat un reprezentant al patronatelor la discuţia de marţi cu Valeriu Streleţ şi cu unii dintre actualii şi viitorii miniştri ai Moldovei.

Nicolae Timofti l-a desemnat pe Valeriu Streleţ candidat la funcţia de Prim-ministru - Sputnik Moldova
Politică
Nicolae Timofti: Valeriu Streleţ este candidatul

„Deocamdată nu avem nicio aşteptare de la acest guvern, al vostru, care sperăm să devină şi al nostru. Întâi de toate vrem de la voi sinceritate. Să nu ne aveţi de idioţi. Dacă vrem rezultate bune, trebuie să cooperăm, nu să se joace la o singură poartă. Aşa cum a fost până acum nu mai merge”, a declarat un reprezentant al patronatelor.

Potrivit acestuia, pentru a obţine schimbări în bine este nevoie ca deciziile importante să fie luate doar împreună. „Pentru businessul legal nu trebuie să faceţi nimic fără consultarea noastră. Noi ştim cum e posibil să sporim serios acumulările la buget. Dacă va fi un dialog activ, în care să ne auzim unii pe alţii, în circa un an şi jumătate am putea să ieşim din situaţia actuală de impas, după care să urmeze o dezvoltare reală”, a mai spus reprezentantul patronatelor.

La rândul său, Valeriu Streleţ a promis că pe lângă Prim-ministru va fi reactivat consiliul economic, iar guvernarea va dialoga şi va face echipă bună cu patronatele.

Fluxul de știri
0