Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Lidia Isac: „Meikin Asia” a fost organizat la ce mai înalt nivel

© Sputnik / ТАБЫЛДЫ КАДЫРБЕКОВФестиваль "Мейкин Азия"
Фестиваль Мейкин Азия - Sputnik Moldova
Abonare
Interpreta Lidia Isac din Moldova a obținut locul I la concursul internațional „Meikin Asia” din Kârgâztan.

CHIŞINĂU, 27 iul – Sputnik. Solista a evoluat cu două piese: una în limba maternă ”Te iubeam”, și alta în limba engleză ”Rhythm inside”. 

Фестиваль Мейкин Азия - Sputnik Moldova
Reprezentanta Moldovei a ocupat locul I la festivalul ”Meikin Asia”

 „Eu mereu am avut încredere în forțele proprii și am muncit foarte mult pentru acest concurs. Dacă muncești, obții ceea ce-ți dorești. Și iată că eu am obținut ceea ce mi-am dorit”, a declarat Isac pentru Studio  „Sputnik-Moldova”.

Pe lângă diploma pe care a obținut-o Lidia Isac la concursul „Meikin Asia”, tânăra interpretă s-a întors acasă cu două mii de dolari, un smartphone și multe amintiri frumoase despre Kârgâstan.

“Am rămas impresionată de felul în care a fost organizat acest concurs. Faptul că evenimentul a fost organizat în Kârgâztan  este ceva neobișnuit și original. Chiar și garderoba în care ne schimbam era în formă de iurtă (așa se numesc casele tradiționale din Kârgâztan). M-a impresionat faptul că scena era amplasată chiar pe malul lacului Issîk-Kul, unul dintre cele mai mari lacuri din lume”, a mai adăugat interpreta.

Alături de interpreta din Moldova, Lidia Isac, primul loc a fost ocupat şi de Rosa Kaarapetyan din Armenia. Locul II – de Adilet Azimov din Kârgâzstan și Nikolay Manolov din Bulgaria. Pe locul trei au urcat participanții din Azerbaidjan Yashar Usubov, Shohruh Yunusov – din Tadjikistan și Mukambet Uulu Aksay din Kârgâzstan.

 

Fluxul de știri
0