Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Chef cu final tragic la Cricova: o fată, aruncată de la etajul cinci

© Fotolia / Warren GoldswainDomestic violence
Domestic violence - Sputnik Moldova
Abonare
O tânără a supravieţuit ca prin minune şi a ajuns în stare gravă la spital, după ce a chefuit cu doi tineri certaţi cu legea.

CHIŞINĂU, 23 iul – Sputnik. Poliţia capitalei investighează un caz care a avut loc acum două săptămâni în orăşelul Cricova din municipiul Chişinău. O tânără a acceptat să chefuiască într-un apartament din această localitate cu doi tineri, ambii cu antecedente penale, iar finalul distracţiei a fost tragic.

Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova МВД Молдовы - Sputnik Moldova
Societate
Situaţia infracţională: peste o mie de sesizări timp de şapte zile

Solicitat de corespondentul Sputnik Moldova, ofiţerul de presă al poliţiei capitalei, Adrian Jovmir, a precizat că după ce au consumat băuturi alcoolice, între cei doi tineri recent eliberaţi din detenţie, condamnaţi pentru infracţiuni de tâlhărie şi jaf, şi domnişoara care a acceptat să le facă companie, s-a iscat o ceartă, după care fata a fost aruncată în gol de la balconul apartamentului.

Potrivit lui Jovmir, apartamentul se află la etajul cinci al unui bloc locativ din Cricova. Fata, ca prin minune, a rămas vie, dar a suferit multiple leziuni. La moment, aceasta este internată în stare gravă la spitalul de urgenţă, cu fracturi ale membrelor şi în zona pectorală.

Pe acest caz a fost intentată o cauză penală, iar cei doi tineri se află în arestul poliţiei. Dat fiind faptul că aceştia au antecedente penale, ei riscă să fie condamnaţi la ani grei de închisoare. Reprezentantul poliţiei a subliniat că despre termenele de detenţie se va putea discuta după ce vor fi elucidate toate circumstanţele cazului.

În legătură cu acest incident, Adrian Jovmir le-a recomandat în special celor tineri să fie cât se poate de circumspecţi atunci când decid cu cine merg să se distreze. Dânsul a mai precizat că şi părinţii trebuie să se intereseze mai des cu ce se ocupă copiii lor. Totodată, Adrian Jovmir a mai accentuat că în cazul în care există suspiciuni întemeiate privind posibile incidente grave ce pot fi provocate de anumiţi indivizi, cetăţenii ar trebui să anunţe imediat organele poliţiei, în vederea evitării unor urmări grave.

Fluxul de știri
0