Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Lupu: contează capacitatea noastră de a ajunge la compromis

© Sputnik / Sputnik MoldovaMarian Lupu, preşedinte PDM
Marian Lupu, preşedinte PDM - Sputnik Moldova
Abonare
Numele celor care vor ocupa funcţiile de ministru şi alte instituţii de stat vor fi făcute publice după ce se va fi stabilită formula de partajare a acestor instituţii.

CHIŞINĂU, 21 iul – Sputnik. Liderul PD, Marian Lupu, a declarat marţi după runda de negocieri dintre liderii PLDM, PD şi PL cu privire la crearea unei alianţe de guvernare  că numele celor care vor ocupa funcţiile de ministru şi alte instituţii de stat vor fi făcute publice după ce se va fi stabilită formula de partajare a acestor instituţii. 

Marian Lupu, preşedinte PDM - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Lupu: partajarea ministerelor se face de la zero

„Candidaturile vor fi discutate imediat după ce va fi aplicată formula pentru funcţiile care vor reveni fiecărui partid. Am mers pe formula care să asigure un echilibru şi responsabilitate comună”, a declarat Lupu.  

Potrivit democratului, „contează capacitatea noastră de a ajunge la compromis”. „Toate trei partide au dat dovadă de maxim constructivism”, a declarat Lupu. 

Liderii PLDM, PD şi PL urmează să revină la discuţii în seara zilei de marţi. 

Fluxul de știri
0