Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Filat: discuţiile cu uşile închise au luat sfârşit

© RIA Novosti / Ruslan Shalapuda / Accesați arhiva multimediaВладимир Филат
Владимир Филат - Sputnik Moldova
Abonare
Liderii PLDM, PD şi PL discută despre formula care să ofere echilibru în partajarea ministerelor.

CHIŞINĂU, 21 iul – Sputnik. Discuţiile care au loc acum între liderii PLDM, PD şi PL cu privire la crearea unei alianţe de guvernare  se referă la formula care să ofere echilibru în partajarea ministerelor din viitorul Guvern. Informaţia a fost oferită marţi de preşedintele PLDM, Vlad Filat, după mai bine de două ore de discuţii cu Marian Lupu şi Mihai Ghimpu. 

Lupu, Filat şi Ghimpu - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Discuţiile dintre PLDM, PD şi PL au fost practic finalizate

„Discuţiile s-au finalizat. Acum sunt discuţii de ajustare. Despre candidaturi nu am discutat. Discutăm formula care să ofere echilibru în partajarea ministerelor”, a declarat Filat. 

Acesta a mai spus că „discuţiile cu uşile închise au luat sfârşit”. „Dacă vom avea blocaje, vom vedea de ce şi din cauza cui”, a declarat liberal-democratul. 

„Lucrurile care se întâmplă nu sunt simple. Mă refer la presiunea asupra oamenilor în urma majorării tarifelor. Avem nevoie de Guvern care să rezolve problemele”. 

Liderii PLDM, PD şi PL urmează să revină la discuţii în seara zilei de marţi. 


Fluxul de știri
0