Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Presa FR: Sputnik Moldova – câștigătorul concursului aniversar MRAP

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Accesați arhiva multimediaМИА "Россия сегодня"
МИА Россия сегодня - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Principalele criterii, potrivit lui Farit Muhametșin, ambasadorul Rusiei în Moldova, au fost obiectivitatea și calitatea materialelor prezentate.

CHIȘINĂU, 16 iul – Sputnik. Agenția internațională de știri și radio Sputnik Moldova a devenit câștigătorul concursului organizat de Ambasada FR la Chișinău între mass-media de limba rusă, pentru cea mai bună reflectare a tematicii legate de aniversarea a 70-a a Victoriei în MRAP, transmit sursele media din Rusia.

După cum informează RIA Novosti, Farit Muhametșin a remarcat în cadrul ceremoniei marea importanță a informării obiective a cetățenilor privind dezvoltarea relațiilor ruso-moldovenești pentru apropierea și prietenia dintre aceste două popoare.

”Le suntem recunoscători jurnaliștilor pentru atenția pe care o acordă relațiilor moldo-ruse. Organizând asemenea concursuri, noi remarcăm obiectivitatea şi calitatea materialelor prezentate”, a spus Muhametșin.

Șeful misiunii diplomatice a menționat că, deşi agenția internațională de știri și radio „Sputnik” și-a început activitatea în Moldova de curând, în contextul colaborării cu ambasada startul ei a fost unul consistent,

Muhametșin a subliniat că ambasada întreține relații directe cu agenția Sputnik Moldova, aceasta fiind întotdeauna deschisă pentru colaborare.

„Jurnaliștii de la „Sputnik Moldova” reflectă pe larg activitatea Ambasadei, a Centrului Rus pentru Știință și Cultură, a comunităților ruse și a Consiliului coordonator al concetățenilor ruși. În același timp, agenția nu numai că scrie și informează despre activitățile noastre, ci şi participă la organizarea și desfășurarea acțiunilor comune”, a adăugat ambasadorul.

 

Fluxul de știri
0