Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Victor Osipov şi Dmitri Rogozin se întâlnesc miercuri la Moscova

© facebook.com/osipov.victorVictor Osipov Виктор Осипов
Victor Osipov Виктор Осипов - Sputnik Moldova
Abonare
Copreşedinţii Comisiei mixte interguvernamentale moldo-ruse pentru colaborare economică vor avea miercuri o întrevedere la Moscova.

CHIŞINĂU, 23 iunie – Sputnik. Copreşedintele Comisiei mixte interguvernamentale moldo-ruse pentru colaborare economică, vicepremierul Victor Osipov, pleacă marţi la Moscova. Vicepremierul a declarat pentru Sputnik-Moldova că în capitala Federaţiei Ruse se va întâlni cu vicepremierul Dmitri Rogozin, copreşedinte al comisiei din partea rusă.

Правительство Республики Молдова - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Comisia moldo-rusă pentru colaborare economică îşi reia activitatea

„Vom discuta la Moscova chestiuni comercial-economice”, a declarat Osipov. 

Vicepremierul a precizat că la această întâlnire nu se va discuta o dată concretă la care urmează să se întrunească Comisia mixtă interguvernamentală moldo-rusă pentru colaborare economică. 

„Vom încerca să evaluăm o perioadă posibilă când comisia se va putea întruni”, a declarat oficialul. 

Osipov va fi însoţit la Moscova de o delegaţie din care fac parte membri ai comisiei din mai multe ministere, printre care Ministerul Economiei, cel de Externe şi Ministerul Agriculturii.  

Responsabili de la Ministerul Economiei au confirmat pentru Sputnik-Moldova că, ultima şedinţă a comisiei mixte interguvernamentale moldo-ruse a avut loc la 16 noiembrie, 2012, la Chişinău.


Fluxul de știri
0