Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Comisia moldo-rusă pentru colaborare economică îşi reia activitatea

© Sputnik / Evgheni PanasencoПравительство Республики Молдова
Правительство Республики Молдова - Sputnik Moldova
Abonare
Comisia mixtă interguvernamentală moldo-rusă pentru colaborare economică s-ar putea întruni în şedinţă până la finele acestei veri.

CHIŞINĂU, 4 iunie – Sputnik. Premierul Chiril Gaburici a declarat joi în cadrul unei conferinţe de presă unde a prezentat raportul de activitate al Executivului pentru primele 100 de zile că, în cel mai apropiat timp, copreşedinţii comisiei din partea Moldovei şi Rusiei, vicepremierii Victor Osipov şi Dmitri Rogozin, se vor întâlni pentru a stabili data şi subiectele de pe agenda şedinţei. 

„Osipov şi Rogozin se vor întâlni în viitorul apropiat unde se va stabili data şedinţei comisiei interguvernamentale moldo-ruse. Sper că aceasta se va întâmpla până la finele verii”, a declarat premierul. 

Vicepremierul Osipov a declarat pentru Sputnik-Moldova că, deocamdată, data, locul şi agenda întrevederii cu Dmitri Rogozin nu au fost stabilite.    

În cadrul întrevederii la 29 mai a premierului Chiril Gaburici cu omologul său rus Dmitri Medvedev la Burabai, Kazahstan, s-a convenit asupra reluării activității comisiei interguvernamentale moldo-ruse pentru cooperare economică. 

Responsabili de la Ministerul Economiei au confirmat pentru Sputnik-Moldova că, ultima şedinţă a comisiei mixte interguvernamentale moldo-ruse a avut loc la 16 noiembrie, 2012, la Chişinău.

 

 


Fluxul de știri
0