Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Candidaţii la bacalaureat susţin examenul la limba străină

© Sputnik / Владимир Федоренко / Accesați arhiva multimediaExamen, Экзамен
Examen, Экзамен - Sputnik Moldova
Abonare
Candidații la bacalaureat susțin, marți, examenul la limba străină. La examen s-au înscris 21385 de candidați.

CHIŞINĂU, 9 iunie – Sputnik. Prin decizia Comisiei Naționale de Examene, 229 de candidați, deținători ai certificatelor obținute în urma promovării examenelor cu recunoaştere internaţională pentru certificarea competenţelor lingvistice în limbi străine, au fost notați cu ”10” din oficiu. Aceşti candidați nu trebuie să se prezinte la proba de examen din data de 9 iunie. 

Cel de-al patrulea examen de BAC se va desfășura pe data de 12 iunie. Candidații de la profilul real vor susține proba de examen la Matematică, cei de la profilul umanist – la Istoria românilor și universală. Ceilalți candidați vor avea examen la profilurile tehnologic, arte sau  sport. 

Sesiunea de bază se va încheia pe data de 19 iunie. 

Lucrările de examen vor fi verificate până la data de 26 iunie, iar rezultatele vor fi afişate în centrele de BAC la 27 iunie. Candidații la bacalaureat vor avea la dispoziție 48 de ore pentru depunerea contestațiilor. Rezultatele finale, după examinarea contestațiilor, vor fi anunțate la data de 6 iulie. 

În anul curent, vor susține examenul de bacalaureat 26818 candidați, dintre care 7533 sunt restanțieri din sesiunile precedente.


Fluxul de știri
0