Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Chiril Gaburici ar putea fi audiat miercuri de procurori

© Sputnik / Evgheni PanasencoГенеральная прокуратура Республики Молдова
Генеральная прокуратура Республики Молдова - Sputnik Moldova
Abonare
Procuratura Generală (PG) nu oferă, deocamdată, informaţii cu privire ziua audierii premierului Chiril Gaburici în dosarul care vizează studiile sale.

CHIŞINĂU, 9 iunie – Sputnik. Procuratura Generală (PG) nu oferă, deocamdată, informaţii cu privire ziua audierii premierului Chiril Gaburici în dosarul care vizează studiile sale. 

школа - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Gaburici: actele mele de studii sunt veridice

Şeful Cabinetului de Miniştri a anunţat luni seara în cadrul unei emisiuni la un post privat de televiziune din Chişinău că, miercuri, este invitat la Procuratură pentru a oferi răspunsuri legate de studiile pe care le-a făcut şi pentru a prezenta unele acte.   

Maria Vieru, purtătorul de cuvânt al PG, a declarat pentru Sputnik-Moldova că, instituţia nu comentează deocamdată această informaţie. „Nu confirmăm, dar nici nu infirmăm declaraţiile premierului”, a declarat Vieru. 

Ministerul Afacerilor Interne a transmis Procuraturii Generale dosarul care conţine materiale privind audierea mai multor persoane, expertiza grafică şi tehnică a documentelor de studii, documentele de studii în original, alte probe administrate în această cauză de către Direcţia Generală Urmărire Penală a IGP al MAI.

„Procurorul care gestionează cauza a dispus vineri, 5 iunie, o serie de acţiuni ce vizează continuarea anchetei, inclusiv audierea cetăţeanului Chiril Gaburici”, se spune într-un comunicat al Procuraturii.


Fluxul de știri
0