Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Chiril Gaburici a participat la reuniunea şefilor de guvern CSI

© Guvernul RM csi снг
csi снг - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Premierul Republicii Moldova a participat vineri la ședința Consiliului şefilor de Guvern al Comunităţii Statelor Independente (CSI).

CHIŞINĂU, 29 mai – Sputnik Moldova. Premierul Chiril Gaburici a declarat la şedinţa Consiliului  şefilor de Guvern CSI din Kazahstan că Republica Moldova mizează în continuare pe dezvoltarea în cadrul CSI a schimburilor comercial-economice, consolidarea capacității acordului privind zona de comerț liber și cooperarea în sfera industriei, energiei și transporturilor.

Встреча премьера РМ Кирилла Габурич и премьера РФ Дмитрия Медведева на Саммите глав СНГ - Sputnik Moldova
Republica Moldova
FR disponibilă să continue redeschiderea pieţei pentru produsele RM

Gaburici a semnat mai multe documente privind cooperarea comercial-economică, precum și cooperarea serviciilor de arhivă.

Şefii delegațiilor statelor CSI au fost primiți de către președintele Kazahstanului, Nursultan Nazarbaev. Şeful statului kazah a prezentat o informație privind ultimele evoluții cu referire la opțiunile de integrare, care se dezvoltă în spațiul Comunităţii  Statelor  Independente.

Premierul Chiril Gaburici s-a aflat timp de două zile în orașul Burabai, Kazahstan, unde a avut mai multe întrevederi bilaterale cu omologii din Federația Rusă, Republica Belarus și Republica Kazahstan.

 

Fluxul de știri
0