Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Premierul RM va participa la şedinţa Consiliului şefilor de guvern CSI

© Sputnik / Evgheni PanasencoПремьер-министр Республики Молдова Кирилл Габурич
Премьер-министр Республики Молдова Кирилл Габурич - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul Chiril Ganurici va participa la şedinţa Consiliului şefilor de guvern CSI, care se va desfăşura la 29 mai, în suburbia oraşului Astana, a declarat pentru Sputnik-Moldova purtătorul de cuvânt al primului ministru, Aurelia Peru.

CHIŞINĂU, 19 mai – Sputnik Moldova. Premierul Chiril Ganurici va participa la şedinţa Consiliului şefilor de guvern CSI, care se va desfăşura la 29 mai, în suburbia oraşului Astana, a declarat pentru Sputnik-Moldova purtătorul de cuvânt al primului ministru, Aurelia Peru. 

Неформальная встреча глав государств-участников СНГ - Sputnik Moldova
Politică
Consiliul şefilor de guvern din ţările CSI se va convoca la 29 mai

„Pe 29 şi 30 mai, premierul Chiril Gaburici se va afla în Kazahstan, unde va participa la şedinţa Consiliului şefilor de guvern CSI”, a declarat Peru. 

Subiectul principal al Consiliului şefilor de guvern CSI va fi Planul acţiunilor comune de rezolvare a problemelor din sfera financiar-economică.

Şeful Comitetului executiv al CSI, Serghei Lebedev, a declarat că „ţările comunităţii speră foarte mult că acest document nu doar va ajuta la reducerea nivelului problemelor curente, dar va contribui la extinderea interacţiunii financiar-economice a ţărilor CSI”. 

Ordinea de zi include şi alte subiecte, în total fiind planificate 20.

 

 

 

Fluxul de știri
0