Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Moldoveni, cu toate premiile la Olimpiada internaţională Franceză

© Sputnik / Vladimir Fedorenko / Accesați arhiva multimediaШкольный учитель
Школьный учитель - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Toți membrii echipei Republicii Moldova s-au întors cu premii și mențiuni din partea juriului Olimpiadei Internaționale de Limba Franceză, desfășurată la Cluj-Napoca, România.

CHIŞINĂU, 12 mai – Sputnik Moldova. Toți membrii echipei Republicii Moldova s-au întors cu premii și mențiuni din partea juriului Olimpiadei Internaționale de Limba Franceză, desfășurată la Cluj-Napoca, România.  

школа - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Elevi din Moldova participă la o competiţie de proiecte ştiinţifice

Olimpiada este destinată elevilor din ultimele două clase de liceu și este organizată pe două secțiuni – pentru elevii care studiază limba franceză în regim de predare normal și pentru cei care studiază limba franceză în regim de predare intensiv.

Concurenții din cadrul Olimpiadei au susținut câte două probe obligatorii: proba scrisă individuală (eseu argumentativ) și proba de echipă (prezentarea unui proiect).

Elevii moldoveni s-au învrednicit și de două premii speciale: cel mai entuziasmat interlocutor şi  cel mai bun interlocutor. 

Olimpiada internațională de limbă franceză, aflată la prima ediție, a întrunit 36 de elevi din clasele XI-XII din 6 țări europene.

 

 

 

 

Fluxul de știri
0