Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Veteranii celui de-al doilea război mondial primiţi la Guvern

© Sputnik / Vladimir Astapkovich / Accesați arhiva multimediaВетераны на Красной площади перед началом парада
Ветераны на Красной площади перед началом парада - Sputnik Moldova
Abonare
Veteranii celui de-al Doilea Război Mondial şi veteranii pentru apărarea independenţei şi integrităţii teritoriale a Republicii Moldova, care au activat în cadrul instituţiilor subordonate Guvernului, au fost primiţi vineri de premierul Chiril Gaburici.

CHIŞINĂU, 8 mai — Sputnik Moldova. Veteranii celui de-al Doilea Război Mondial şi veteranii pentru apărarea independenţei şi integrităţii teritoriale a Republicii Moldova, care au activat în cadrul instituţiilor subordonate Guvernului, au fost primiţi vineri de premierul Chiril Gaburici. 

Зрители на трибуне на военном параде на Красной площади - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Fără oficiali din RM de 9 mai în Piaţa Roşie

Premierul i-a felicitat pe veterani cu ocazia zilei de 9 mai, menţionând că „această sărbătoare are o semnificaţie deosebită şi nu trebuie să fie dată uitării, precum nu trebuie să fie şters din memorie nici sacrificiul tuturor oamenilor care au luptat pentru pace”.

„Mulţumim pentru ceea ce aţi făcut pentru poporul nostru, ca astăzi să trăim în pace, linişte şi libertate”, a spus prim-ministrul.

Premierul a înmânat veteranilor celui de-al Doilea Război Mondial medalii comemorative consacrate aniversării a 70-a de la încheierea războiului.

 

 

 

Fluxul de știri
0