Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Fără oficiali din RM de 9 mai în Piaţa Roşie

© RIA Novosti / Mikhail Klimentiev / Accesați arhiva multimediaЗрители на трибуне на военном параде на Красной площади
Зрители на трибуне на военном параде на Красной площади - Sputnik Moldova
Abonare
Republica Moldova va fi reprezentată la 9 mai la Parada militară din Piaţa Roşie de Eduard Melnic, însărcinat cu afaceri ad-interim de la Ambasada RM în Federaţia Rusă, a declarat pentru News-Moldova Ana Taban, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene

CHIŞINĂU, 6 mai  - Sputnik Moldova. Republica Moldova va fi reprezentată la 9 mai la Parada militară din Piaţa Roşie de Eduard Melnic, însărcinat cu afaceri ad-interim de la Ambasada RM în Federaţia Rusă, a declarat pentru News-Moldova Ana Taban, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene (MAEIE). 

“La 9 mai din partea Ambasadei la evenimentele din Moscova va participa Eduard Melnic însărcinat cu afaceri ad-interim de la Ambasada RM în Rusia”, a declarat Taban. 

La invitaţia Ambasadei FR în RM la Parada militară din Piaţa Roşie vor participa doi veterani din Moldova. Este vorba despre Voiţihovici Vladimir şi Calmâş Ion. 

 

Fluxul de știri
0