Coronavirus

Din nou un număr mare de cazuri noi de COVID-19: Câte decese sunt

Numărul cazurilor noi de infectare înregistrate în ultimele 24 de ore în Republica Moldova se menține mare.
Sputnik
CHIȘINĂU, 19 aug - Sputnik. Alte 426 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, anunță Ministerul Sănătății. Dintre acestea, 65 sunt din rândul persoanelor vaccinate. Din numărul total de cazuri, 28 sunt cu statut de import.
Coronavirus
Va fi sau nu instituit un nou lockdown în Republica Moldova: Ce spune Gavrilița
Mai exact, 11 din Italia, 5 din Turcia, câte două din România, Marea Britanie, Kazahstan, Germania și Franța, și câte unul din Egipt și Grecia. Rezultatul este în urma efectuării a 6 146 de teste. Astfel, bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 263 500 de persoane. Din numărul de cazuri confirmate în ultimele 24 de ore, 12 sunt în rândul lucrătorilor medicali.
Politică
Cum vor învăța elevii de la 1 septembrie: Anunțul premierului Gavrilița
Este vorba de doi medici, opt asistenți medicali și două persoane angajate ca personal auxiliar. Ministerul Sănătății anunță că a crescut și numărul persoanelor internate în stare gravă. Astfel, din cei 501 pacienți internați în instituțiile medico-sanitare din țară, 47 sunt în stare extrem de gravă, iar șapte au foste conectați la aparate pentru respirație asistată. Se atestă o creștere a numărului de decese.
Coronavirus
Cât de eficiente sunt vaccinurile împotriva tulpinilor noi ale coronavirusului - Medic
Zece persoane au murit din cauza complicațiilor generate de COVID-19. Numărul persoanelor vindecate de la începutul pandemiei până în prezent a ajuns la 254 649, după ce alte 197 de persoane au fost vindecate și externate în ultimele 24 de ore.